miercuri, 1 februarie 2012

O alta fila de jurnal

Marti, 31 ian. 2012

06:45 - trezirea
07:40 - plec spre statia de microbuz
08:00 - iau microbuzul

08:45 - ajung in gara. Urmeaza 30 de minute de motait in ger , un ger foarte serios; alaturat unei circulatii proaste rezulta maini si picioare congelate. Cu prilejul gerului simtit pana la oase, mi-am dat seama ca imi place muntele dar nu imi place deloc frigul. Prefer racoarea primaverii atat iernii cat si verii ; toamna este pentru suflet, ramane si ea la loc de cinste.

09:15 - ajunge trenul si urc in el. Dupa parerea mea, ciocanelele de pui prajite se mananca acasa sau la restaurant, nu intr-un vagon de tren ; poate gresesc eu, dar mi se pare extrem de necivilizat si lipsit de bun simt. Insa ce bun simt poti sa ceri de la o femeie care se revolta folosind expresia "in mortii lor" ; m-am gasit oripilat cand am auzit asa ceva din gura unei femei de peste 40 de ani. O spun multi si sunt de acord, sunt multe de implementat in tara asta, dar n-ar trebui oare sa incepem cu implementarea cultului pentru decenta, decat sa ne vaitam ca nu se duce lumea la teatru !? poate ca aberez, poate ca nu e comparatia cea mai buna, dar asta e in capul meu...

12:05 - cobor din tren si pornesc spre camin, pe jos pentru a economisi 5-6 lei cat ar face taxiul.
12:30 - ajung in camin ; in sfarsit ma pot incalzi si pot manca.
13:30 - merg la scoala, ma intalnesc cu colegii. Incercam sa facem si sa predam in extremis proiectul de la examenul pe care-l avem maine. Putina vreme pentru proiect, foarte multa pentru "pierde-vara-n facultate" .

In cele din urma plec de la facultate, ma duc pana la un coleg c-o nevoie scurta care ulterior se transforma in vizita destul de lunga. Discut cu el, prietena lui si o prietena de-a lor despre diverse subiecte.
Ajung pe seara in camin, mananc, dupa care pierd vremea cu netul de la telefon, putin c-o carte si cel mai mult stand degeaba.

23:46 - n-o sa mai treaca mult si am sa adorm ...noapte buna luna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu