luni, 30 ianuarie 2012

Fericirea

am ales aceasta imagine pentru ca eu cred ca parte din fericire este  si posibilitatea impartasirii lucrurilor frumoase cu prietenii nostri. 

Fericirea este o experienta complet subiectiva. Recunoaste faptul ca ceea ce te face fericit va fi diferit de ceea ce il face pe altul fericit si ca iti vei petrece timpul mai bine ocupandu-te de lucrurile care ti se potrivesc.
Este imposibil sa fii fericit suta la suta din timp. Adevarata fericire implica recunoasterea faptului ca, oameni fiind, este perfect normal sa traim intreaga gama de emotii, inclusiv asa-numitele "sentimente negative", cum ar fi depresia, furia, tristetea, anxietatea si stresul.
Cauza suntem noi si alegerile pe care le facem; o multime de oameni nefericiti continua sa faca ceea ce fac chiar daca stiu ca aceasta este cauza nefericirii lor.

Modalitatea cea mai buna de a realiza schimbari masive si semnificative in viata este planificarea mai multor schimbari mici, dar frecvente. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa-ti schimbi viata doar intr-o singura zi. Crearea de noi obiceiuri dureaza minimum patru saptamani si necesita repetitie si daruire din partea ta. Doar pentru ca nu poti vedea inca rezultatele nu inseamna ca schimbarea nu are loc. Ramai fidel planului tau de a schimba ceva pentru totdeauna si aminteste-ti ca este nevoie de timp pentru a sapa fundatia, dupa care vei putea construi ceea ce doresti. Si nu in ultimul rand, aplica totul  pe scheletul personalitatii tale. Lasa lumea sa te cunoasca asa cum esti, nu cum crezi ca ar trebui sa fii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, daca te dai drept altcineva, vei uita la un moment dat sa-ti mai joci rolul, si-atunci ce vei mai face ?

Acest articol este alcatuit in mare parte din fragmente din cartea "100 de cai spre fericire" a lui Timothy J. Sharp. Daca ti se pare interesant, nu ezita si cauta intreaga lucrare. Preturi foarte bune gasesti atat la EMAG.RO , cat si la ELEFANT.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu