sâmbătă, 12 mai 2012

No limit - romanii au talent.

Cu riscul de-a fi considerat un bou lipsit de sentimente, o sa-mi spun parerea despre "No Limit" , trupa de dans formata din surdomuti, care a ajuns pana in finala de la Romanii au talent. Ati spus ca voi vreti sa aratati ca puteti depasi acest complex si ca vreti sa fiti tratati ca toti ceilalti. Depasirea complexului nu poate fi realizata, pentru ca nu este un complex, ci un real defect, o dizabilitate, din pacate, un din pacate spus cu toata sinceritatea si parerea de rau. Cat despre tratamentul in mog egal cu toti ceilalti oameni, acesta este o monstra din el ; poate pe multi ii incearca aceeasi parere, dar sunt tentati sa ofere in schimb o menajare, pentru ca...stiti voi de ce. Acestea fiind spuse : Cum poti exprima muzica daca nu o simti ? Ce stii tu ce-i aia muzica daca n-ai auzit-o niciodata?...a simti muzica se rezuma la un singur echivalent si acela este "a auzi" ....nu cunosc melodia dar o vor simti in ritm ...poate exista aberatie mai mare ca asta?. E ok au facut o reprezentatie frumoasa de fiecare data....dar nu un dans, ci o mima. Nu-mi spune ca dansezi , ca ma voi simti trisat , inselat. Incerci sa ma trisezi, incercand sa-mi arati ca dansezi muzica, ceva ce tu nu cunosti si nu vei putea vreodata sa cunosti cu adevarat prin semne, prin mima, printr-un sincron al tacerii. Nu pot sa inteleg, nu pot. Spune-mi ca e altceva decat dans, si-am sa zic "Senzational". Altfel...nu.

2 comentarii:

  1. nu crezi u ca ar trebui sa te simti "trisat" de alte persoane, decat de persoanele care au anumite probleme? poate, doar pt ca percep muzica intr-un mod diferit fatza de al tau asta nu inseamna ca nu o percep... si in plus daca lor asta le creeaza o bucurie este clar un lucru bun... aaa si daca stau sa ma gandesc... oricum ne depasesc,cel putin pe mine si pe tine... sunt cu mult inaintea noastra... ei nu pot auzi , insa danseaza mult mai bine decat mine si tine cu siguranta:)) deci, de fapt care sunt persoanele cu "handicap" ?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei nu danseaza, ci mimeaza ... ba da exact asta inseamna,daca nu auzi deloc nu poti percepe muzica, n-ai cum... anyways, alexe iti multumesc pentru comentariu, nu uita ca ai sa-mi dai 10 lei :)))

      Ștergere