luni, 27 august 2012

Anvelope mici si mari, pe doi, trei, sau mai multi bani :))


Inca o invitatie pentru voi, soferi si soferite, sa faceti ceea ce e bine si corect pentru masina dumneavoastra si siguranta in trafic. Astazi va prezint inca un site care comercializeaza anvelope auto. Daca va numarati printre potentialii clienti, iata cu ce vor componentii echipei anvelotop.ro sa va prinda, oferindu-va anvelopele de care aveti nevoie:
- se recomanda ca fiind cel mai complex magazin online la ora actuala din Romania, in materie de anvelope auto noi.
- sunt caracterizati de un trio ce asigura atat succesul companiei, cat si al clientului : seriozitate, profesionalism, punctualitate.
- la ei vei gasi atat cele mai noi produse in materie de anvelope, cat si cele mai tari si satisfacatoare oferte si promotii.

Acum ca v-am facut cunostiinta cu site-ul, voi continua cu cateva impresii personale in urma testarii pe care tocmai am facut-o. Site-ul ruleaza bine, este prietenos si intuitiv. Este foarte usor sa gasesti produsul de care ai nevoie,  intrucat au o sectiune de cautare anvelope in prima pagina, usor de observat si accesat. De asemenea, site-ul contine si o sectiune cu categorii de produse, avandu-le in top pe cele mai cautate, si anume anvelope de vara, anvelope de iarna si anvelope all season.
Dupa cum spuneam , oferta lor este completa, in magazinul anvelotop putandu-se gasi chiar si anvelope pentru camioane.
In sectiunea de oferte/promotii veti gasi, evident, produsele cu preturi foarte bune comparativ cu calitatea lor, adica un raport calitate-pret excelent.
Personal va recomand sa nu va zgarciti si sa cumparati anvelope produse de o firma recunoscuta in domeniu. Consider ca-i un plus de garant al calitatii si fiabilitatii. Si fiind un produs ce se foloseste mai multi ani, cred ca merita un mic efort de a lua ceva foarte bun. Noi de exemplu (familia mea), avem pentru masina noastra un set de anvelope de iarna de la Michelin. Spor la echipat masinile in mod corespunzator si nu uitati, conduceti cu grija, conditia esentiala pentru a va afla in siguranta pe sosea si mai ales pe drumurile romanesti :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu