miercuri, 29 august 2012

Produse la puterea feminin



Alicia-store este un magazin online ce comercializeaza lenjerie intima de dama, lenjerie sexy, costume sexy, seturi deosebite, jenjerii portjartier, babydolls, ciorapi si alte produse feminine ce pot fi facute cadou de dumneavoastra cu o ocazie speciala. Sau puteti sa vi le cumparati si singure fetelor, ca de exemplu pentru a face niste suprize grozav de incitante pentru iubitii vostri. Cam la asa ceva ma refer :d

Firma este importator si distribuitor direct, ceea ce ii permite sa va ofere preturi competitive, printre cele mai mici de pe piata. Si-n plus, clientilor li se pregatesc regulat produse la preturi promotionale, reduceri si cadouri.
Oferta de produse este foarte bogata, impartita pe nici mai mult, nici mai putin decat 17 categorii, menite sa-ti asigure o mai mare usurinta in gasirea produselor pe care le cauti.

Pe langa toate chestiile alea sexy, extrem de sexy si mult prea sexy, la  Alicia-store  mai poti gasi si tinute de seara, unele foarte elegante si speciale. Un bun exemplu ar fi aceasta rochie de ocazie, confectionata din saten si voal, pretabila foarte bine pentru o fata/femeie care nu este foarte increzatoare in aspectul sau fizic. Rochia ii va acoperi mare parte din corp, insa intr-un mod frumos, conferindu-i impreuna cu un machiaj si-o coafura bine alese, un aspect ingrijit si elegant.
Iar daca domnisoara este multumita de fizicul ei, ar fi si pacat sa nu-si  puna aceste caracteristici in valoare. Ar putea s-o faca cu aceasta rochie confectionata tot din saten si voal, asemanatoare cu precedenta dar potrivita de aceasta data pentru o fata cu picioare frumoase. Poate fi purtata atat intr-un context mai permisiv cum ar fi cluburile, cat si intr-unul mai putin permisiv, cum ar fi evenimentele unde tinuta eleganta este obligatorie.
O alta alegere buna pentru fetele cu aspect fizic peste mediu, adica un corp atletic, tonic,  mi se pare aceasta rochie, care vine mulata de la bust in jos.

In cele din urma, ramane la alegerea voastra. Spor la cumparaturi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu