luni, 6 august 2012

Rochii pentru toate gusturile


Divadress.ro este un magazin online, care pune la dispozitia domnisoarelor si doamnelor atat rochii scurte, casual, de strada sau de club, cat si tinute de seara, rochii de ocazie, elegante si moderne. In oferta lor gasesti produse pentru toate genurile ( feminine evident:) ) si pentru toate momentele. In plus, Divadress este importator direct, asa ca vei avea parte de o calitate buna, la niste preturi la fel de bune. Site-ul este unul complex, ce-ti ofera asistenta atat la comanda sau plata, cat si in alegerea produselor sau a marimilor. Atat comenzile, cat si platile, le poti face prin mai multe metode : prin comanda pe site, telefonic si email, respectiv ramburs sau transfer bancar pentru plata produselor. Nu exista taxe ascunse, tarifele si optiunile pentru expediere fiind afisate pe site, in formularul de lansare a comenzii.
Din ce in ce mai des si pe tot mai multe site-uri, vad o sectiune speciala in care clientii sunt rugati sa-si exprime parerile despre calitatea serviciilor si/sau produselor achizitionate. Mi se pare o chestie faina si utila. Si-n acest site poti gasi o astfel de sectiune, denumita simplu si sugestiv : "Parerea ta".

Imi plac fetele care se imbraca in rochii. Mi se pare piesa vestimentara prin care o femeie isi poate exprima cel mai bine feminitatea. Iata cateva rochii din oferta lor, care mie mi se par dragute si daca as vedea pe strada sau la un eveniment (dupa caz) fete imbracate astfel, cu siguranta le-as aprecia :

Rochia Doris Mae - o rochie de ocazie confectionata din material elastic, simpla si eleganta, se muleaza perfect pe corp si astfel pune foarte bine in evidenta formele si trasaturile feminine.
Rochia Lacey - o rochie scurta, din material elastic, un design simplu si de bun gust. Si-n plus, se spune ca negrul nu da niciodata gres, indiferent de situatie :).
Rochia Angora - o rochie de seara din saten si voal, cele mai elegante materiale pentru o rochie de seara. Aceasta poate fi o alegere buna pentru femeile care vor sa ascunda anumite defecte din partea de jos, fiind larga si vaporoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu