luni, 6 august 2012

Tot ce e mai bun pentru masina ta




Devreme ce canicula nu vrea sa ne dea pace deloc, cred ca ar fi bine sa-ti echipezi masina cu anvelope de vara, deoarece temperaturile la sol si mai ales cele de la baza asfaltului, sunt foarte ridicate si cu siguranta afecteaza caciucurile auto normale, asa-numitele all season. Aceasta afectare se va traduce intr-o uzura mai mare si mai rapida a cauciucurilor si intr-o  tractiune mai slaba a masinii, intrucat anvelopele sunt singurele care asigura legatura dintre masina si suprafata drumului. Si, din cate am auzit, toti soferii spun ca anvelopele all season sunt bune, dar reprezinta un compromis cand vine vorba de iarna foarte friguroasa si vara foarte calduroasa.
Asadar ar fi indicat sa-ti echipezi masina cu un set de cauciucuri de vara, care sunt proiectate special pentru a rezista temperaturilor foarte ridicate pe care le intalnim in ultima vreme la noi in tara. 
Personal imi plac lucrurile noi. Nu as recomanda nimanui sa-si puna cauciucuri second-hand. Degeaba sunt speciale de iarna sau de vara, daca sunt tocite sau folosite timp indelungat, cu siguranta nu vor mai avea aceeasi eficienta.
Cauciucuriautonoi.ro este un site de profil, care comercializeaza cauciucuri noi, pentru toate firmele de masini, si pentru toate tipurile de clienti, avand in oferta atat cauciucuri la preturi rezonabile cu un bun raport calitate/pret, cat si cauciucuri foarte performante, dar evident mai scumpe, pentru clientii care se uita in primul rand la performantele si calitatea ridicata a produsului, fiind dispusi sa plateasca ceva mai mult.
La o prima vedere, site-ul este curat, intuitiv, prietenos,  cu un design profesionist ce pune in evidenta elementul principal al activitatii lui, anvelopele de toate felurile :). In plus, la ei poti gasi si o sectiune de promotii, unde sunt afisate produsele cu cele mai convenabile preturi.
Dupa cum spuneam la inceput, suntem in toiul verii, una torida, de aceea iti recomand sa vizitezi in primul rand oferta lor de anvelope de vara. Cu siguranta, atat tu, cat si masina ta, veti simti diferenta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu