duminică, 30 iunie 2013

pda

Stiti ce este un PDA ? Daca nu, am sa va explic imediat. PDA este abrevierea lui digital personal assistant, si este un calculator mic, de tinut in mana. In faza incipienta a proiectarii lor, PDA-urile s-au vrut a fi niste agende personale electronice, dar in decursul timpului au devenit polivalente, putandu-se face mult mai multe lucruri utile cu ele. De exemplu, in Romania PDA-urile sunt foarte mult folosite de firmele de distributie, care isi preiau comenzile prin intermediul acestor aparate cu care isi doteaza agentii. Marele avantaj este ca aceste aparate au acces la internet, iar atunci cand un agent realizeaza o comanda, ea este procesata in cel mai rapid timp posibil, pentru ca sediul central o primeste rapid prin conexiunea la internet.  

La ora actuala, PDA-urile au ajuns sa fie foarte performante, reprezentant adevarate forte mobile de teren. Astfel, angajatii din teren sunt ajutati sa castige mult mai usor clienti si sa realizeze vanzari. 
Pentru ca se gasesc mai mult prin magazinele de specialitate si mai putin prin magazinele de rand, PDA-urile nu sunt foarte cunoscute publicului larg. Dar ele continua sa faca viata mult mai usoara agentilor de teren, care in momentul de fata nu si-ar putea imagina cum ar putea sa-si desfasoare activitatea fara ajutorul lor. 

Recent, am vizitat un site ce comercializeaza echipamente profesionale, printre care si PDA-uri. Acolo am vazut si am fost impresionat de un model de la Motorola, marca pe care noi o stim ca producator de telefoane mobile. Dar ei se mai pricep foarte bine si la crearea acestor computere mobile profesionale.

Modelul MC67 este foarte rezistent si compact, are o multitudine de conexiuni fara fir, un ecran performant si economic si un procesor puternic, dual-core, capabil sa sustina aplicatii complexe. Alaturat unui design placut, toate aceste caracteristici va ajuta un agent sa-si faca meseria cu mare placere. 

sursa imagine : idmag.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu