duminică, 13 mai 2012

Luminita rosie

Mama a avut o operatie la ochi si sunam in fiecare dimineata sa intreb cum se simte. Intr-o dimineata, am fost sunat inainte sa apuc eu sa sun la mama, de catre barbatul ei. Acesta m-a anuntat ca mama a murit...
Dupa ce am inteles cum s-a intamplat, mi-am luat 3 zile libere si am pornit cu masina catre mama. Erau 800 de km intre mine si ea, era mult de mers.
Aveam mania vitezei, mergeam cu viteza. Insa in acea zi, de fiecare data cand depaseam 130 de km la ora, o lumina rosie se aprindea in bord. M-am gandit ca am o problema la masina. Am oprit la prima benzinarie si-am rugat un mecanic sa-mi verifice masina. Nimic nu era in neregula. Am continuat drumul neputand sa depasesc viteza de 130 Km, pentru ca luminita rosie nu inceta sa se-aprinda. 
Am ajuns, am inmormantat-o pe mama, am stat cele 3 zile, apoi m-am intors acasa. Luminita rosie nu s-a mai aprins niciodata, oricat de tare mergeam.

Si care este explicatia ?

Nu stiu... 
Nu indraznesc sa dau o explicatie... Mama-mi spunea intotdeauna : Dac-am sa pot sa-ti fac un semn, cand am sa mor, am sa-ti fac un semn...

ps: plagiat in proportie de 99,9 % din emisiunea Eugeniei Voda, Profesionistii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu