vineri, 20 iulie 2012

RCA

Astazi voi vorbi un pic despre asigurarile RCA. 
RCA este abrevierea de la Raspundere Civila Auto, si reprezinta asigurarea auto obligatorie, pe care orice persoana detinatoare de autovehicul auto trebuie s-o faca, fiind obligat prin lege la aceasta actiune. Altfel, fara aceasta asigurare, ai circula ilegal pe drumurile publice, si astfel risti sa fii amentat usturator de Politia Romana, in cazul unui control in care iti va descoperi aceasta neregula. 
RCA-ul functioneaza astfel : daca faci un accident si esti de vina, polita de asigurare il va despagubi pe omul pe care l-ai vatamat, atat in privinta daunelor materiale, cat si a vatamarilor corporale a celui prejudiciat. Daca n-a fost vina ta si tu esti cel vatamat, situatia se inverseaza, principiul ramand acelasi, adica tu vei fi despagubit de polita de asigurare a celui care te-a prejudiciat.
Partea negativa pentru  incheierea acestei asigurari este ca ea nu-ti acorda nici un fel de despagubiri in cazul in care accidentul s-a produs din vina ta, sau daca autovehiculul ti-a fost avariat de catre un autor necunoscut. Dar na, trebuie s-o faci, doar e obligatorie. 

Din moment ce polita il asigura pe cel prejudiciat, adica inchei o asigurare care il acopera pe celalalt - iar asta s-ar putea sa-ti induca un sentiment de injustete, chiar daca tu provoci eventualul accident, sunt convins ca tu, daca faci parte din majoritate, te vei gandi in primul si-n primul rand sa inchei o asigurare cat mai ieftina, fara sa te gandesti la firma si calitatea serviciilor ei, din moment ce nu te asigura direct pe tine. Tu, sau daca nu tu, eu (pentru ca eu chiar asa gandesc, ca-i corect sau mai putin corect, asta e, recunosc) vei fi interesat in principiu sa fii in regula cu legea, sa poti circula legal. 

Cele mai ieftine asigurari le gasesti pe www.asigurarirca.biz , intrucat este un site menit sa-ti asigure exact acest serviciu, sa gaseasca pentru tine cea mai buna oferta si sa ti-o puna la dispozitie. In plus, poti comanda cu incredere fara sa-ti faci griji de alte costuri adiacente, intrucat comisionul lor este 0%, iar livrarea este gratuita  pentru Bucuresti pentru orice suma si in celelalte orase pentru un serviciu mai mare de 200 lei.

ps: acesta este un articol sponsorizat, banii vor fi folositi pentru slefuirea blogului sau poate, a autorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu