vineri, 20 iulie 2012

Vindecarea vine din interior

In ultima vreme nu prea ma uit la tv. In primul rand pentru ca fotbalul a fost in concediu. Astazi insa, am pornit tv-ul si-am inceput sa zapez un pic programele. M-am oprit la Zone Reality, unde era o emisiune foarte interesanta, despre vindecarea de simptome inexplicabile pe baza de dieta macrobiotica. O tanara femeie avea niste pete foarte urate pe fata, iar medicii nu aveau solutii. Insa, din fericire, a gasit o cale curativa prin adoptarea acestui tratament neconventional.
Dieta macrobiotica este mai mult decat o simpla dieta sanatoasa, este un mod de viata menit sa te puna in armonie cu natura si mediul, stabilind un echilibru ce va aduce cu sine vindecarea de problemele pe care le ai.
Vindecarea vine din interior, spunea o doamna care era liderul unui centru de vindecare prin aceste metode. Vorbea c-o alura de guru tamaduitor, spunand ca oamenii vin in cautarea miracolelor, dar de fapt ei insisi sunt cei care pot sau nu pot sa nasca aceste miracole. Miracolul vine din faptul ca realizezi ca ceva nu merge bine, ceva ce faci nu ti se potriveste si atunci trebuie sa renunti si sa pornesti pe alte cai. Astfel, miracolul se produce si o forta interioara aduce cu sine, vindecarea.

2 comentarii:

  1. Salut
    O carte cu titlu si subiect pe aceasta tema e "Vindecarea incepe in interior" de Richard Moss.
    De asemenea, merita citita si inteleasa cartea "Asculta-ti corpul prietenul tau cel mai bun" de Lise Bourbeau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut ! multumesc pentru recomandari, poate ma voi orienta spre ele dupa ce termin de citit cartile pe care mi le-am luat de curand ;))

      Ștergere