joi, 30 august 2012

A de la Asigurare


Dupa cum v-am mai spus, termul RCA vine de la Raspundere Civila Auto, si este un tip de asigurare obligatorie.
Bavali.ro este un portal online care comercializeaza tocmai astfel de produse, asigurari auto obligatorii. Echipa lor  va garanteaza cele mai mici preturi din Romania, si isi iau angajamentul fata de clienti ca in cazul in care gasesc o oferta mai buna, sa le restituie diferenta inmultita cu trei.
Site-ul ste simplu si intuitiv, astfel chiar si un utilizator ocazional de internet se va descurca sa-si comande o polita de asigurare obligatorie. Este nevoie de doar trei pasi simpli, datorita acestei sectiuni foarte utile intitulata sugestiv, calculator RCA.  In primul pas vei introduce datele personale si datele caracteristice autovehiculului tau, date precum tipul de combustibil, marca, numar de inmatriculare, an fabricatie, categorie, mod de utilizare, etc.  Dupa ce ai completat corect aceste date,  trebuie sa apesi pe butonul „oferta” , operatiune ce te va conduce spre pasul 2. La aceasta etapa vei aveam mai multe oferte compatibile cu datele tale, si tot ce trebuie sa faci este sa alegi una dintre ele.  Ajuns la ultimul pas, nu-ti mai ramane decat sa dai comanda politei pe care ai ales-o.  

Nu uita, RCA-ul este o polita obligatorie si fara ea nu ai dreptul de a circula pe drumurile publice din Romania. Ea este gandita in asa fel incat in cazul in care produci daune unui alt participant la trafic, asigurarea sa te scuteasca de batai de cap si sa-l asigure pe cel prejudiciat. Partea proasta e ca daca a fost vina ta, nu primesti nicio despagubire (pentru asta ai avea nevoie de CASCO).

In plus, deoarece au observat ca multi soferi uita data la care le expira polita de asigurare RCA, cei de la Bavali se invoiesc ca vor aminti de acest aspect tuturor clientilor lor, cu 7 zile inainte, astfel incat ei sa-si poata reinnoi politele in timp util. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu