marți, 21 august 2012

Specialistul in electrocasnice


MELAROX nu este, dar poate fi cu brio, specialistul tau in electrocasnice. Magazinul lor online are chiar de toate in materie de electrocasnice, atat pentru uz familial cat si pentru deschiderea unei mici afaceri. Gasesti orice din domeniul asta, pentru toate gusturile si toate buzunarele.
Ca orice site care se respecta, contine si o categorie de promotii. Trebuie sa recunosc, m-am speriat un pic cand am intrat sa vad promotiile si am vazut in capul listei un frigider la 9200 lei. M-am cam blogat putin intr-o dilema, si anume daca as fi sau n-as fi in stare sa dau atatia bani pe un frigider, in cazul in care as avea destui incat sa nu fie un efort mare cumpararea unui astfel de frigider. O dilema de etica, daca merita sau nu merita. Inclin sa spun ca nu, ca n-as da asemenea suma pe un frigider, dar nu sunt sigur suta la suta, pentru ca frigiderul este senzational. Sau cel putin asa il vad eu. Hai sa ti-l arat si tie si pe urma mai spun un pic ce imi place la el.


Frigiderul are chiar si-un clip de prezentare. Dar e normal, este un produs de top. Il poti vedea aici.
Imi place la el ca te scuteste de bataile de cap cu dezghetarea, intrucat are inglobat un sistem nou, numit sugestiv NoFrost, prin care frigiderul nu ingheata, si in plus, datorita acestui principiu bazat pe un sistem de ventilatie, alimentele sunt pastrate proaspete pe o perioada de timp de trei ori mai mare decat in cazul frigiderelor conventionale.
Mai imi place la el ca este un produs atestat Green Tehnology Inside, adica este construit cu tehnologii inovatoare si responsabile pentru mediu, fiind deosebit de avantajoase din punct de vedere al consumului de energie, apa sau in general de resurse naturale. 
De placut imi place, arata senzational, ne-am inteles, dar mai ramane intrebarea intrebatoare : as da atatia bani pe el ? Cred totusi ca raspunsul este da, in cazul in care n-ar reprezenta un mare efort. Dar in momentul de fata reprezinta un efort urias, imposibil chiar. In cel mai bun caz as putea sa-mi cumpar un blender. Imi plac extrem de mult aceste aparate de bucatarie, pentru ca poti face cu el atat diverse sosuri delicioase si naturale, cat si sucuri groase, proaspete, fara sa pierzi nimic din calitatile fructului, intrucat il poti folosi complet. L-as alege pe acesta de mai jos, pentru ca este o firma buna (Philips) si are si o rajnita atasabila. 

Il gasiti in sectiunea electrocasnice mici, impreuna cu alte numeroase aparate pentru tot felul de operatiuni.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu