luni, 27 august 2012

Sybelle va aduce picanterii :)


Sybelle.ro este un magazine online ce comercializeaza articole vestimentare pentru femei, in special lenjerie, costume de baie si articole provocatoare, care va vor ajuta pe voi, fetelor, sa va puneti calitatile fizice in valoare sau sa starniti interesul barbatilor mult mai usor, daca va doriti acest lucru. Site-ul vine cu suport complet pentru clienti, acestia beneficiind chiar si de asistenta live, printr-un cont de messenger pe care il puteti adauga in lista voastra si astfel, cineva va va acord ajutorul in cel mai rapid mod cu putinta. Comenzile se pot plasa in diferite modalitati, si anume online prin yahoo messenger, email sau direct pe site  prin adaugarea produselor in cos si completarea datelor de livrare, sau telefonic, la numerele pe care le gasiti in site. Livrarile se fac prin Posta Romana sau Curierat. Avand in vedere ca este un produs comandat online, aveti dreptul de a-l returna in 10 zile, indiferent daca aveti sau nu un motiv intemeiat. Produsele se platesc ramburs, in momentul livrarii.
In cele ce urmeaza va voi arata cateva din produsele care mi-au atras atentia din oferta celor de la Sybelle. Majoritatea sunt produse sexy, asadar baietii cu siguranta nu vor fi deloc deranjati :d :

Costum de baie negru 
Daca esti o femeie fara inhibitii si sigura pe calitatile tale fizice, cu acest costum de baie sigur vei intoarce toate privirile la plaja, mai ales pe cele ale genului masculin :d. Puteti vizualiza detalii accesand linkul din poza.

Aici gasiti costume sexy, atat pentru intruchiparea unor fantezii, cat si pentru a merge intr-un club sau eveniment cu tematica. De exemplu te poti face o sexy asistenta la o petrecere de haloween (sau haloween trebuie sa fie neaparat horor :))?) daca te lasa lasa iubitul. Daca n-ai iubit, s-ar putea sa fie o idee cam periculoasa :)).

Corset Sinette - bej auriu 
Un articol vestimentar rafinat, atragator si-n acelasi timp lipsit de vulgaritate, care pune extrem de bine in evidenta feminitatea. Detalii in linkul din imagine

Rochie sexy, Matia 
Se spune ca negrul nu da niciodata gres. Impreuna cu eleganta modelului, cu siguranta vei avea parte numai de aprecieri cu aceasta tinuta. Detalii in linkul din imagine.

Cam atat am putut sa va spun, restul ramane la aprecierea voastra :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu