duminică, 2 septembrie 2012

Radamel Falcao, what a great player !!!


Atletico madrid a catigat vineri seara Supercupa Europei, in fata londonezilor de la Chelsea.

Inainte sa inceapa meciul asta, ma asteptam ca  Radamel Falcao sa faca un meci extraordinar, marcand doua goluri. Ei bine, s-ar putea sa-mi depaseasca cu mult asteptarile, caci era doar minutul 18 cand columbianul isi trecea numele pe tabela de marcaj pentru a doua oara. Ce jucator ! Ce jucator ! am mai zis-o si o repet. Un adevarat maestru. Conditie fizica impecabila, stiinta a jocului si inteligenta asemenea, prin plasament si alegeri perfecte in fractiuni de secunda. Pare jucatorul perfect, si, in ceea ce ma priveste, de multe ori chiar este. Cred ca pe el l-as prefera cel mai mult in momentul de fata sa ia balonul de aur. Nu e cu nimic mai prejos decat Cristiano Ronaldo si Messi, ar merita si el o astfel de recunoastere. Are cifre, are substanta, adica demonstreaza de fiecare data ce poate, are un trofeu european la activ, castigat in mare parte cu meritul sau. 


Si-am avut dreptate. Falcao mi-a depasit asteptarile. A marcat si al treilea gol, inchizand prima repriza la un scor umilitor pentru englezi. Si cine stie ce-o mai urma dupa pauza... Ce jucator extraordinar ! Sunt toate premisele sa nu se opreasca aici. El se gaseste intr-o forma extraordinara, echipa joaca si ea bine fiind capabila sa-l sustina din spate, iar Chelsea nu pare capabila sa-l opreasca. 



Chelsea nu a fost capabila sa-l opreasca. Falcao a mai marcat o data in repriza a doua, si la fel inca doi fotbalisti, un coleg si-un adversar, stabilind un scor final de 4-1 in favoarea spaniolilor. 

ps: pentru ca niciun text nu merita irosit :)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu