duminică, 19 mai 2013

emisiunea preferata a doamnelor

Exista un proverb vechi de cand lumea si pamantul, despre care cred ca este adevarat. "Cine se aseamana, se-aduna", asta spune proverbul. De aceea cred ca emisiunea preferata a doamnelor cu copii de 20-30 de ani este emisiunea de la Antena 1, "Mireasa pentru fiul meu". Ele sunt categoria principala componenta a audientei emisiunii, pentru ca fiecare mama isi doreste sa-si vada copilul casatorit, asezat la casa lui. 
Emisiunea se bazeaza pe conceptul de reality-show, in care din doua grupuri, unul format din baieti si altul format din fete, se incearca gasirea unei perechi castigatoare care sa formeze un cuplu adevarat, chiar si dincolo de ecranele televizoarelor, dupa terminarea concursului. 
Dar pentru ca emisiunea se difuzeaza in timpul zilei, in momentul in care majoritatea oamenilor sunt la munca, cei mai multi dintre cei care simpatizeaza cu ideea show-ului, nu pot vedea, fiind nevoiti sa-ti castige traiul. Insa de curand exista o solutie pentru aceasta problema. Emisiunea si-a facut de curand pagina de internet, si acum oricine poate urmari inregistrarile emisiunilor pe www.mireasaonline.net. Tot acolo mai puteti gasi si discutii si opinii referitoare la concurenti si tot ce se intampla in casa unde se desfasoara show-ul. Iar daca aveti si voi ceva de spus, sunteti invitati sa o faceti, fie prin comentarii, fie prin accesul la pagina lor de facebook, pe care o puteti observa in partea din dreapta, cu nu mai putin de peste 16 000 de like-ri. Da, am zis bine, 16 000 :). Site-ul arata foarte ok, este simplu si intuitiv, si contine doar informatii privitoare la show, fara stres cu reclame si alte chestii de genul asta. 
Iar daca va place vreunul din articolele de pe site, puteti sa-l impartasiti cu prietenii vostri, pentru ca aveti posibilitatea de a face share pe oricare dintre cele mai cunoscute retele sociale, precum twitter sau pinterest.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu