vineri, 10 mai 2013

Meme-ul si mustata ros-albastra

Intr-un an de glorie fotbalistica, in care nationala de fotbal era un motiv de mare mandrie, jucatorii componenti, care mai tarziu vor fi numiti pe buna dreptate "generatia de aur", sarbatoreau un eveniment, habar n-am care anume, vopsindu-si parul in nuanta de blond.

Pe acelasi tipar al sarbatoririi unui eveniment printr-un mod inedit, au actionat si stelistii, de curand. Jucatorii, impreuna cu intreg staff-ul ros-albastru, si-au lasat mustata, cu ocazia castigarii titlului cu numarul 24, dupa 6 ani de seceta. 

Pe langa marele aport al antrenorului Reghecamph, a fost nevoie sa se intoarca Meme Stoica pe postul de manager, pentru ca Steaua sa cucereasca un nou titlul. Dar repet, principalul "vinovat" de castigarea trofeului mult ravnit este antrenorul Reghe

Tot cu Meme la platane, Steaua castiga titlul cu numarul 23, acum 6 ani. Era momentul cand managerul stelist anunta "HEGEMONIA STELEI !!!" :))  E de ras, pentru ca Meme a fost nevoit sa plece la scurt timp, in urma unor divergente cu patronul nea' Gigi, si n-a plecat cu mana goala. In momentul plecarii, a luat cu el si hegemonia.

Desi nu sunt mare fan Meme, adevarul e ca Steaua a avut rezultate bune cu el la comanda. In acest sezon a creat o echipa extraordinara impreuna cu antrenorul si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Sper s-o tina tot asa si pe viitor. Hai Steaua !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu