duminică, 7 iulie 2013

tu cum pariezi ?

Nu sunt un mare impatimit al pariurilor sportive, dar nici impotriva lor nu sunt. Imi place sa mai pun si eu cate-un pariu din cand in cand, sa vad cum mai stau la capitolul noroc, ca de stiinta de a paria, nici vorba, din pacate pentru mine. Dar nu am nici timpul si nici pasiunea pentru a incerca sa fac treaba asta, like a pro. Asadar pariez ca un amator, doar de dragul de a paria, de a obtine acea senzatie a unui posibil castig. Poate de aceea castig foarte rar. Dar oricum, foarte rar e mai bine decat niciodata. 
Dar tu, daca vrei sa castigi ceva mai mult decat mine, trebuie sa joci ca un profesionist. Profesionistii nu joaca la intamplare. Li se intampla uneori sa joace la fler, insa niciodata la intamplare. Daca joci la intamplare, n-ai nicio sansa sa ajungi priceput la treaba asta. Pariorii adevarati urmaresc meciurile, statisticile, schimbarile de ultim moment care ar putea schimba soarte unei confruntari, si bazandu-se pe aceste date, trag concluzii si isi realizeaza combinatiile. A, si nu in ultimul rand, ei sunt cu adevarat pasionati de sportul din care pariaza. E destul de greu sa castigi pariind doar dupa cote, mergand pe mana celei mai mici, adica mizand pe favorita. Favorita nu reiese niciodata doar din cota pe care o are. De-asta prospera casele de pariuri, pentru ca multi pariaza pe favorita din cote, si asta duce la castigul casei, pentru ca este foarte inselator sa pariez doar dupa cote. 
Insa daca vei proceda asa cum procedeaza cei buni, nu iti garanteaza neaparat succesul. Profesionistii sunt in primul rand, cei care castiga. Daca vei proceda ca ei, si vei castiga la randul tau, de-abia atunci poti spune ca esti un bun parior. Dar intr-adevar, primul pas este sa actionezi ca ei. In sensul asta, am un mic pont pentru tine : urmareste site-uri specializate de pariuri. Ia-ti informatiile de acolo, sunt mult mai bune. Pe site-urile caselor de pariuri, doar pariezi. 
Avand niste prieteni pariori impatimiti, care si castiga destul de frecvent, le-am cerut o recomandare. Ei mi-au spus de betindex.ro, un site care iti ofera multe informatii utile privind clasamente, statistici, ponturi si  rezultate live. Imi place site-ul, mai ales pentru ca este simplu si intuitiv, si are o sectiune foarte utila, numita "biletul zilei". Biletul zilei iti ofera cateva ponturi zilnice, in opinia unor experti in acest domeniu. Si, dupa cum observ ca multe recomandari de-ale lor s-au adeverit, cred ca oamenii astia chiar sunt de luat in seama :)
Eu unul voi reveni pe site-ul lor de indata ce va incepe noul sezon de Liga 1. Iar tie, indiferent de felul in care ai de gand sa pariezi, iti urez bafta mare ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu