luni, 30 iulie 2012

Cartuse imprimante


cartuse-imprimante.net este un magazin on-line care comercializeaza cartuse originale pentru imprimante, si cred ca au pentru absolut toate marcile (sunt ataat de multe), posibile si imposibile :). La prima vedere, trebuie sa spun sincer ca imi place extrem de mult cum arata site-ul, simplu, profesionist, ruleaza excelent in browser. Si nu in ultimul rand, imi place ideea de magazin online de nisa, senzatia mea fiind ca sunt destul de putine magazine de acest gen, specializate doar intr-un anume lucru. Ei iti vand doar cartuse de imprimante si eu unul ma simt bine ca si viitor sau posibil client, pentru ca imi da senzatia ca achizitionez de la specialisti in domeniu, si astfel calitatea si originalitatea produsului este garantata.

Cartuse-imprimate.net isi desfasoara activitatea sub aripa celor de la Euro-Tel S.R.L, o firma specializata in vanzari de cartuse, cu o experienta pe piata de 10 ani- iata un alt reper de incredere. Dupa cum spuneam, site-ul arata bine, interfata este prietenoasa si intuitiva, cu sectiuni utile menite sa-ti asigure ajutorul in cazul in care ai o problema, ca de exemplu cum poti sa platesti produsele, cum cumperi, informatii despre securitate, despre livrare,etc. Si, cred ca in plus fata de altii, au o sectiune foarte draguta ce contine parerile clientilor cu privire la serviciile pe care le ofera site-ul, denumita sugestiv : marturii clienti. De asemenea, ca orice magazin respectabil, si ei au oferte speciale, livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 100 de lei, si un program de fidelizare prin puncte cadou, menit sa stabileasca o relatie de lunga durata cu clientii ce vor fi astfel rasplatiti pentru loialitatea lor. Punctele valoreaza, evident, bani, si cu ele vei putea plati viitoarele produse comandate.

Acestea sunt, asadar, argumentele cel putin suficiente pentru a apela la Cartuse-imprimate.net in caz ca ai nevoie de cartuse pentru imprimanta ta. Si mai ales daca ai o firma sau o activitate in care printezi destul de mult, trebuie sa iei in considerare sistemul de fidelitate cu ajutorul caruia cu cat comenzile tale vor fi mai substantiale, cu atat bonusurile vor fi mai multe si mai mari :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu