luni, 30 iulie 2012

Tuse personale



Tuning auto
Sursa foto www.tuningautoaccesorii.ro


Orice baiat (si poate si unele fete, dar clar mai putine) viseaza la un moment dat sa isi modifice, mai mult sau mai putin, masina, pentru a o transforma in totalitate conform gusturilor sale. Si cred ca vrem sa facem asta si pentru ca vrem sa fim unici, sa ne diferentiem de ceilalti. Unii isi doresc un sistem audio impresionant, altii un aspect exterior unic sau o performanta imbunatatita a motorului. Sau, de ce nu, daca bugetul o permite, le-am putea alege pe toate trei :). Mi-aduc aminte din perioada liceului cand omoram plictiseala de la scoala desenand masini, binenteles tunate cu versiuni proprii de design, si de asemenea discutam tot timpul cu un coleg si uneori cu mai multi, despre masini. Mai mi-aduc aminte ca acel coleg visa chiar sa detina pe viitor un garaj de tuning, din care sa castige un ban facand ceva ce-i place foarte mult.
Nu sunt impatimitul modificarile foarte complexe ale masinilor, insa daca daca as avea o masina si mi-as permite sa investesc ceva bani, i-as face o mica “aranjare exterioara” care sa-i dea o tusa de unicitate, sa fie diferita de celelalte modele identice din fabrica.
Daca esti pasionat de aceasta arta a modificarii masinilor, la tuningautoaccesorii.ro poti gasi tot ce doresti pentru realizarea unui tuning auto exceptional, exact asa cum doresti, pentru ca oferta este variata si poti gasi orice, de la cea mai simpla componenta pana la cea mai complexa.
De asemenea cei de la tuningautoaccesorii.ro te ajuta si cu asigurarea securitatii masinii tale, avand in oferta si alarme auto.
In ultimul timp, daca ar fi sa-mi iau masina noua, as opta pentru un Logan. L-as cumpara alb si i-as pune pe el niste jante cu model plin, vopsite in negru mat. De asemenea i-as mai pune faruri xenon si niste stopuri inchise la culoare. Geamurile le-as acoperi, desigur, cu folie omologata. As finaliza cu montarea unui sistem audio bun, care sa redea o calitate ridicata a sunetului, intrucat conteaza foarte mult pentru mine sa ascult muzica la o fidelitate buna. Toate astea ar afisa in viziunea mea, un design personalizat dar discret, de bun gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu