vineri, 24 august 2012

Despre cadouri

Cum se face un cadou ? Cum se alege un cadou ? 
Acuma', zic eu, depinde si de circumstante. Depinde daca faci pur si simplu un cadou la modul spontan, sau daca faci un cadou cu o doza de obligativitate, in sensul ca mergi la un eveniment, o aniversare, unde e musai sa daruiesti ceva. In orice caz, daca ai inima deschisa si curata, cu siguranta te va interesa sa provoci o mica bucurie cu al tau dar. 
Cat despre cadourile spontane cum le-am numit eu, se spune ca aceste mici daruri (sigur, nu te impiedica nimic sa fie mai mari daca iti permiti, desi eu cred c-ai deveni putin suspect de anumite interese) intretin prieteniile si produc oricui o mare placere, insa cu o conditie : sa fie date din suflet si dezinteresat.
Un cadou trebuie gandit, cumparat, ambalat, oferit. Trebuie sa fie frumos, util si sa provoace o adevarata bucurie celui care il primeste. Tocmai aceste dificultati dau unui cadou o valoare deosebita, si nu pretul lui. 
In acest sens, al alegerii mai usor a unui cadou, Homedeco.ro s-ar putea sa va fie ajutorul de nadejde, pentru  ca este un magazin online de cadouri pentru casa si decoratiuni interioare in care bunul gust se regaseste in calitate si design functional. Vorbind strict despre cadouri, site-ul este util pentru ca are niste categorii interesante ce faciliteaza alegerea cadoului potrivit, ca de exemplu cadouri speciale pentru Craciun (exemplu de categorie). In plus, ca orice magazin online serios, are livrare gratuita pentru comenzi de peste 150 lei, posibilitate de returnare, discount-uri de fidelitate, si binenteles posibilitate de plata cu card bancar prin sisteme sigure. 
Acum ca v-am facut cunostiinta cu site-ul, haideti sa va arat si unul dintre produsele lor, care-mi place foarte mult. Mi-a sarit in ochi la primul contact cu site-ul, intr-un mod wow. Este un scaun nou pe piata noastra, desi a fost lansat in Olanda in iunie 2011, care pana acum a inregistrat un mare succes in magazinele de design. Se numeste DUTCH DESIGN CHAIR, si este un scaun cu multiple functionalitati, 3 in 1. Poate fi scaun, taburet, sau masa de cafea. A primit distinctia de "creatie extraordinara" din partea New York Times. Este extrem de puternic, putand suporta o greutate de pana la 200 kg. Sunt destul de uimit de rezistenta lui, pentru ca este confectionat din carton ondulat, certificat FSC. Iata despre ce e vorba in imagea urmatoare si in clipul ce-o urmeaza.


Alte produse interesante pentru a fi oferite drept cadouri, se pot gasi in sectiunile cadouri barbati si cadouri femei. Spor la cadorisit ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu