duminică, 28 octombrie 2012

blood like lemonade

Buna dimineata ! In caz ca n-ati aflat, azi trebuie sa va dati ceasurile cu o ora inapoi :). De acum incolo nu va mai fi asa noapte la 7 fara 5 cand ies pe strada ;)) Propun sa ascultati melodia de mai jos, cata vreme mai cititi cateva firimituri rupte din painea vietii mele. 

N-am dormit prea bine, si asta in principiu pentru ca am dormit in sufragerie, nu in camera si patul meu. Si asta pentru ca ieri am fumat aici in camera, iar seara cand am vrut sa dorm, inca mai mirosea destul de mult a tigari. Nu puteam sa dorm cu geamul deschis, sa ca mi-am luat patura si-am parcat-o in canapeaua din sufragerie, lasandu-mi camera sa se aeriseasca in continuare, pana dimineata. Acum e ok, noaptea a facut o treaba destul de buna :). Dupa ce m-am trezit si barbierit, m-am oprit aici, pornind laptopul si ascultand cateva melodii, printre care cea de mai sus, si asta, si asta. Acum ploua, nu mai e nevoie de nicio melodie. Sunetul ploii mi se pare melodia perfecta.  Imi aduce liniste si o stare interioara de bine, de calm. 
Azi e duminica, ziua lui Dumnezeu, singura zi libera pe de-a-ntregul. Nu stiu exact cum o voi petrece, pana diseara cand va fi o noua editie de X-Factor :) si un nou meci al Stelei ;)). Bun, cat despre voi, va urez o duminica cat mai frumoasa :p chiar daca ploaia poate nu va lasa sa zburdati cu prea mare aplomb in aerul liber :)). 

2 comentarii:

  1. Mai fumam si noi in casa, apoi ne inghesuim in dormitor, unde nu intra fumul de tigare. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) eu fumez "pe ascuns", cand raman singur acasa :))

    RăspundețiȘtergere