vineri, 30 noiembrie 2012

si eu, dar asa, de capul meu

Vienela a rezolvat o leapsa noua. Decid s-o rezolv si eu, dar in felul meu, fara sa respect acele reguli, ci doar sa raspund la intrebari. So, here we go, along with this song


1. Cu cine/ce te poti compara pe tine insuti cateodata ? 

Cu Nicolae Dica, jucatorul de fotbal actualmente la apus de cariera. Pentru ca e lent, tehnic si oboseste repede :)). La fel si eu, mai ales in ceea ce priveste viteza si rezistenta :)). Ma refer asa in genereal, nu doar la sportul pe care il practic din joi in pasti, si cateodata mai chiulesc si de la aceste rare ocazii (din pacate).

2. Ce te pasioneaza in legatura cu viata ta de zi cu zi ?

Hmm, nu stiu, nu cred ca am vreo pasiune pe care s-o hranesc zi de zi, constant. Poate asta cu scrisul, blogul adica ;))

3. Cum arata sentimentul tau de bucurie sau fericire de azi sau din zilele acestei saptamani inca relativ recente ? 

Cu siguranta, in forma de peste :)) Imagineaza-ti : ai o undita cu doua carlige la capatul firului. Pui momeala, pestele vine, ciocane, pluta se misca putin cate putin creand valuri concentrice in jurul sau, apoi o vezi scufundata si intelegi ca a venit momentul sa tragi. Si tragi. Ridici in sus, tensionezi firul si simti o greutate care iti prevesteste c-ai prins ceva. Esti deja aproape fericit. Si mai fericit esti cand scoti pestele la suprafata, iar el are o dimensiune multumitoare raportat la standardele tale :)). Mult mai fericit de atat esti cand descoperi c-ai prins doi pesti dintr-o singura lovitura, unul intr-un carlig, altul in celalalt ;)) 

4. Daca ai fi obligat sa devii profesor al unei materii oarecare/domeniu oarecare al cunoasterii umane, care ar fi acea materie/domeniu de cunoastere ? 

Cred ca mi-ar placea sa fiu profesor de Educatie Tehnologica :)). Sau Educatie Fizica, caz in care as organiza cu placere campionate de fotbal, tenis de masa, badminton, si n-as accepta scutirile medicale ale unora si altora  care n-au chef de sport sau au mici probleme de sanatate dar care nu justifica statul pe bara tot timpul :)).

La intrebarile 5 si 6 sunt incapabil sa raspund. That's it 


2 comentarii:

  1. Norocosule! Ai prins doi pesti dintr-o lovitura! Mai ai putin si il ajungi pe croitorasul cel viteaz, care omora 7 (nu conteaza ce) dintr-o lovitura. :))
    Bafta anul acesta! Sa fii sanatos si fericit!

    RăspundețiȘtergere