sâmbătă, 27 aprilie 2013

necesitatea unui container

Desi nu sunt sigur cat voi mai fi, in prezent sunt inginer si lucrez pe teren. Asadar, subiectul acestui articol va fi atacat din proprie experienta. Este vorba despre containerele de santier. Parerea mea este ca prezenta unui container de santier la punctul de lucru este o necesitate cu N mare, nu vreun lux, moft sau ceva de genul, cum ar zice unii si altii care stiu cum se lucreaza in Romania.

Lucrez cu multe materiale, de la mare la mic, materiale care nu pot fi achizionate de la o zi la alta. Trebuie sa iei mai multe o data, apoi sa le depozitezi in apropiere, in conditii de siguranta. 

Tot din proprie experienta, va spun ca asigurarile primarilor si ale altor conducatori de institutii din zona, nu sunt suficiente. Ei iti spun : "baga aici, nu le ia nimeni", apoi dau din umeri cand te duci la ei si le spui ca iti lipseste una sau alta. De aceea spun ca un container de santier reprezinta o reala utilitate, referindu-ma in principiu, la un spatiu de depozitare pentru materiale si scule. In interior poti sa pui piesele, sculele si utilajele de dimensiuni reduse, plus un pat de dormit, pentru un paznic. Prezenta unui paznic este strict legata de eventualitatea in care ai avea si alte lucruri de depozitat in imediata apropiere a containerului.

Si atunci nu s-ar mai fura, sau s-ar fura foarte greu, iar daca furtul s-ar produce, ai avea pe cine sa tragi la raspundere.

Din cautarile mele de pe net, asa ceva mi se pare ideal. Nu e nici prea mare, nici prea mic. In el as baga nimicurile (dar niste nimicuri foarte importante si scumpe :)) ) si un om care sa stea peste noapte sa pazeazca lucrurile mari, pe care le-as pune in raza ferestrelor.

Modelul de mai sus l-am gasit pe site-ul www.bogaxa.ro, impreuna cu alte modele, pentru ca ele pot sa difere foarte mult, in functie de necesitatile si posibilitatile fiecaruia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu