duminică, 10 iunie 2012

Nu votez in necunostiinta de cauza !

Astazi e votarea, cum zice mamaia :)). Sunt alegerile locale, in care se aleg primarii si consilierii locali si cei pe judet. Oare trebuie sa votez, oare trebuie sa am voie sa votez, din moment ce eu nu cunosc absolut deloc, pe niciun candidat ? Sunt mai multe situatii in care as fi putut totusi sa merg si sa votez. Prima, daca as fi fost multumit de actualul primar, sa merg sa-l votez pe el, sa ramana. A doua, daca as fi fost nemultumit si revoltat, sa merg sa votez contra actualului primar, sa ajut la producerea schimbarii. A treia, daca as fi fost fanul vreunui candidat. A patra si ultima, daca as fi fost membru de partid, trebuia de la sine inteles sa sustin candidatul partidului. Nu sunt nimic din toate astea, nici multumit, nici nemultumit, nici fan, nici membru de partid. Asa ca ma gandesc c-ar fi mai intelept sa stau acasa si sa ma abtin de la vot...

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. da nu te contrazic, dar nici votul negativ cum au procedat multi, nu e o solutie buna.

      Ștergere
  2. depinde ce inseamna pt tine vot negativ. indiferent de optiune trebuie sa mergi la vot. ca e buna, ca e rea, e alegerea ta. cu siguranta tu o consideri cea mai buna dc o alegi nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. n-ai cum sa o consideri cea mai buna cand tu vrei doar sa-l renegi pe ala de la putere. Gandesc diferit, stiu ca nu e bine nici cum fac eu, dar nici nu pot sa trec in tabara modului tau de gandire.

    RăspundețiȘtergere