joi, 6 decembrie 2012

doar trei sunt norocoase :d

Pe Mediafax.ro (sursa articolului nostru) puteti citi o lista lunga reprezentand semnificatii ale acestei zile, de 6 decembrie. In cele ce urmeaza, voi prelua si eu cateva, cele ce merita mentionate in opinia simplului muritor, care sunt :)) : 

06.12.1898 - s-a nascut un fotojurnalist celebru, pe nume Alfred Eisenstaedt, de care eu habar n-aveam pana acum, dar despre care pot sa admit c-a fost jupan (ca sa nu zic smecher :)).), din moment ce-a avut privilegiul de-a o poza pe frumoasa si inconfundabila Marilyn Monroe. Iata o marca de-a lui 



06.12.1912 - a murit Ion Mincu, arhitect, membru fondator si presedinte al Societatii Arhitectilor din Romania, intemeietorul scolii romanesti de arhitectura. Mai jos avem un exemplu al stilului sau, Casa Vernescu (sursa foto). 


06.12.2009 - a avut loc cel de-al doilea tur de scrutin din cadrul alegerilor prezidentiale, in urma caruia T. Basescu l-a invins (din pacate) la mustata pe Mircea Geoana, cu 50,33 % la 49,66 %. Geoana a fost invins, insa nimeni nu-l va uita, datorita declaratiilor facute la cald, dupa aflarea rezultatelor de la exit-poll, care il dadeau invingator. 


Din pacate pentru el si pentru multi dintre romani care si-au dorit schimbarea (si eu printre ei), situatia n-a mai fost asa roz a doua zi, sau atunci cand s-au aflat rezultatele finale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu